Dames draaien door

Beauty, Brains & Professional!

DamesDraaienDoor is hét Female Artist Agency van Nederland. Ze vertegenwoordigen de beste Nederlandse Female DJ’s, musici, vocalisten, danseressen, DJ’s en presentatrices.

Alle dames zijn ervaren entertainers met de perfecte combinatie van elegantie, intelligentie en professionaliteit. Het zijn allen zeer getalenteerde artiesten die exact weten hoe ze de gasten tijdens het event/feest moeten vermaken. Het draait daarbij om het creëren van een unieke mix van muziek en live entertainment.

Facts over DamesDraaienDoor

  • Staat in de absolute top van Nederland op het gebied van DJ’s, muzikanten, vocalisten en presentatrices
  • Zakelijke markt bestaat uit: personeelsfeesten, relatie-events, introducties, enz
  • Individueel en als DDD act inzetbaar

Wat heeft DamesDraaienDoor te bieden?

DDD Acts

De dames hebben nationale en internationale ervaring en zijn volledig op elkaar ingespeeld om zodoende ook live snel te kunnen schakelen tussen diverse muziekstijlen. DamesDraaienDoor biedt talloze combinaties met o.a. saxofoniste, violiste, vocaliste/MC, percussioniste en harpiste, maar ook acts. Zo zijn ze in staat allerlei soorten evenementen in te vullen.

Duo hosts

Dit zeer goed op elkaar ingespeelde duo staat garant voor een enthousiaste, dynamische presentatie tijdens uw event.. Met specialismes die perfect bij elkaar passen waardoor een optimale chemie met de gasten gerealiseerd wordt, waarbij alle wensen en eisen de revue passeren. Beiden hebben zeer veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de reclame- en TV wereld.

Techniek

DamesDraaienDoor werkt met vaste partners voor de technische ondersteuning en biedt zekerheden zoals gegarandeerd vervangende DJ of artiest in geval van ziekte, opbouw van techniek ruimschoots voor aanvang van het evenement én meerdere contactmomenten tussen alle betrokken partijen. Zo garanderen ze kwaliteit, blijven ze toegankelijk en zijn ze nauw betrokken.