Venue Services

Wij geloven dat de juiste faciliteiten en services een grote bijdrage leveren aan succesvolle bijeenkomsten. Met onze Venue Services helpen we bijeenkomstlocaties en organisaties met meeting ruimtes om een excellente en prettige meeting omgeving te creëren. Alle verschillende Venue Services zijn in de afgelopen jaren door onze experts ontwikkeld en worden permanent doorontwikkeld en uitgebreid.

Meeting Service Formule

Onze route naar een perfecte meeting beleving

Met onze Meeting Service formule helpen wij organisaties en bedrijven in het managen en faciliteren van de bijeenkomsten die plaatsvinden in hun meeting venue of meeting ruimtes. Professionaliteit, de juiste expertise en gastbeleving zijn cruciale succesfactoren. Van een perfecte voorbereiding van elke meeting tot een hartelijk ontvangst en van professionele ondersteuning tot verrassende, warme contactmomenten. We hebben een formule ontwikkeld, die garant staat voor een excellente gastbeleving en bijdraagt aan efficiënte operationele werkprocessen.

 • Formule op basis van 40 jaar meeting expertise

 • Hoge gasttevredenheid

 • Kostenbesparing door efficiënte werkprocessen

 • Praktische aanpak en borging

Onemeeting Services team - Ingrid & Savielle

Meeting Tools

Praktische én inspirerende tools voor een succesvolle meeting

Om het beste uit een meeting te halen, geloven wij dat er meer nodig is dan een geschikte ruimte en goede catering. Praktische meeting tools ontzorgen de dagvoorzitter, spreker en/of trainer, zodat ze zich volledig op de inhoud kunnen focussen. Inspiration tools helpen de meeting naar een hoger niveau te tillen.

Onze Meeting Tools zijn in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkeld op basis van de belangrijkste behoeften én ergernissen bij het organiseren van een meeting. U herkent er vast een aantal; niet werkende stiften, vergeten opladers of het zelf moeten slepen met materialen. De Meeting Tools van Onemeeting Services bieden de oplossing.

De compleet uitgeruste meeting kit biedt praktische ondersteuning tijdens de meeting, zo grijpt u nooit mis. Met een digitale flip-over is papierverspilling verleden tijd. Meeting Inspiration Tools dragen bij aan het vergroten van de betrokkenheid en creativiteit tijdens een brainstorm. En de aanwezigheid van een All Cables Available service zorgt ervoor dat iedereen 24/7 verbonden blijft.

 • Ontzorgen en inspireren

 • Continue doorontwikkeling

 • Eigen branding

Hybrid Meetings

Uw meeting venue hybrid proof

Wanneer niet alle deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn, biedt een hybride meeting vaak de oplossing. Hybride bijeenkomen kan tevens een bewuste keuze zijn van de opdrachtgever om reisbewegingen te beperken, waardoor de meeting in alle opzichten duurzamer is. Van basis faciliteiten en technische ondersteuning tot high end livestream technology, samen met onze gespecialiseerde partners maken wij uw meeting ruimtes hybrid proof. Incidenteel of als permanente oplossing.

 • Maatwerk

 • Technische experts nemen alles uit handen

 • Uitbreiding capaciteit en aanbod

“Onemeeting Services heeft ons geholpen bij de implementatie van de hybride faciliteiten in onze meeting zalen en studio. Daardoor konden we onze klanten professionele, digitale mogelijkheden bieden voor meetings en congressen, wanneer fysieke deelname niet mogelijk of wenselijk was. Door hun expertise en doortastendheid, heb ik de samenwerking als erg prettig ervaren.”

Maarten Geurtse, Directeur Eenhoorn Amersfoort

“Met ons duurzame meeting concept, willen we onze gasten inspireren en bewust maken op het gebied van duurzaamheid. Samen met Onemeeting Services hebben we onze gehele bedrijfsvoering en onze meeting faciliteiten verduurzaamd. Ze blijven ons op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor we continu kunnen blijven vergroenen en onze gasten kunnen blijven inspireren.”

Marleen Donkers, Directeur The Green Arnhem

Green Meetings

Natuurlijk staan klanten en gasten altijd op de eerste plaats, maar ziet u de aarde ook als een belangrijke stakeholder? Kies er dan voor om uw meeting venue te vergroenen met aandacht voor duurzaamheid en klimaat. En creëer hiermee succesvolle en duurzame ontmoetingen.

Onze duurzaamheidsexpert geeft graag advies in het verduurzamen van uw meeting ruimtes, faciliteiten, services en werkprocessen. Door middel van een duurzaamheidsscan stellen we de huidige situatie vast, waarna we samen de duurzaamheidsdoelstellingen bepalen en vastleggen in een actieplan. We richten ons hierbij o.a. op het tegen gaan van verspilling in de breedste zin, het beperken en scheiden van afval, digitalisering van werkprocessen en het maken van duurzame inkoopkeuzes.

Wilt u alle duurzaamheidsinspanningen en doelstellingen borgen? Dan helpen we graag met het certificeren hiervan. Maar bovenal helpen we om een ‘groen met ons mee’ beweging te creëren. Vergroenen doe je immers samen.

 • 0-meting en actieplan

 • Kostenbesparing d.m.v. duurzame werkprocessen

 • Netwerk van duurzame leveranciers & partners

 • Borging middels certificering

Certificering

Een certificering kan helpen om inzicht te krijgen en processen te optimaliseren en te borgen. Het geeft klanten en gasten meer zekerheid dat er waarde gehecht wordt aan professionaliteit en kwaliteit en versterkt daarmee het imago van uw bedrijf. Wij ondersteunen organisaties in het gehele certificeringstraject en vinden een persoonlijke en praktische aanpak belangrijk.

Hospitality

Wilt u graag van uw medewerkers de aardigste medewerkers maken? Bijzondere service vraagt natuurlijk om bijzondere medewerkers. Medewerkers die excellente service en hartverwarmende hospitality begrijpen, omarmen en uitdragen. Medewerkers die met hun houding en gedrag elke dag weer het verschil maken voor jouw gasten en klanten. Onemeeting Services inspireert en certificeert uw medewerkers op basis van de ‘in 7 Stappen naar Hartverwarmende Hospitality’ formule.

Klimaatneutraal

Heeft u inzicht in de CO-2 uitstoot van uw meeting venue of meeting ruimtes? En wilt u een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst door de bijeenkomsten in uw locatie klimaatneutraal te maken? De duurzaamheidsexpert van Onemeeting Services vertelt u graag over de mogelijkheden.

De reisbewegingen, het verbruik van energie en het nuttigen van eten en drinken. Iedere meeting veroorzaakt CO-2 uitstoot. In samenwerking met onze partners maken we uw CO-2 foodprint inzichtelijk. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden om de CO-2 uitstoot te reduceren en om de onvermijdelijke uitstoot vervolgens te compenseren in een door u gekozen ontwikkelingsproject.

Green Key

Steeds meer bedrijven en organisaties vinden duurzaamheid belangrijk bij het selecteren van een locatie voor hun bijeenkomsten.
Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificeringsinstrument van Green Key geeft inzicht en helpt bij het implementeren en borgen van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Tegelijkertijd kan het certificeringsproces ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wij begeleiden u in dit gehele proces en weten precies welke stappen benodigd zijn voor het behalen van het keurmerk. We helpen bij de implementatie, zijn aanwezig tijdens de audits en geven advies zodra het keurmerk is behaald over de communicatie ervan.

Food Concepten

Hartig.nl

Gevarieerd, gezond & lekker lunchen op kantoor

Hartig.nl is een nieuw foodconcept van Onemeeting Services. Waarom? De mensen van Hartig.nl geloven een gezonde lunchbox de oplossing is voor een gezonde lunchbreak op kantoor, in een meeting venue of gewoon buiten in het bos tijdens een wandelmeeting. Een meeting vraagt om gezonde eetmomenten. Gezonde en lekkere eetmomenten leveren een belangrijke bijdrage in het welzijn, de prestaties en productiviteit van alle deelnemers in een bijeenkomst of gewoon op kantoor. Waarom ongezond snacken als het ook heel vers en gezond kan? Gezond willen we allemaal. Dat is onze visie. Onze lunchbox is daarop ons antwoord.

Meeting Breaks

Het belangrijkste ingrediënt voor succesvolle meetings

Wij zien gezonde, smakelijke en duurzame voeding als het belangrijkste ingrediënt voor succesvolle meetings. Voeding heeft namelijk een grote invloed op de concentratie en productiviteit. Van een goede kop koffie of thee tot gezonde, heerlijke break momenten en van een smakelijke vergaderlunch tot een uitmuntend diner. Met onze Meeting Break concepten bieden we vele mogelijkheden voor uw meeting venue of meeting ruimtes. We werken altijd met een aanbod dat geheel aansluit op uw wensen en behoeften.

Geïnteresseerd in onze Venue Services? Laten we elkaar ontmoeten!

Bel ons op 0800 – 250 60 60, stuur een e-mail naar welkom@onemeetingservices.com of gebruik onderstaand contactformulier:

Contact opnemen met Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center Ontwikkeling