Hospitality & Cultuur

Medewerkers maken een organisatie. Zij zijn hét gezicht en bepalen het succes. Wij geloven dat de warmte van je bedrijfscultuur in grote mate bepaalt of medewerkers zich thuisvoelen en daardoor succesvol kunnen en willen zijn. Wij begrijpen dat de huidige tijdsgeest – waarin we onder meer te maken hebben met verdergaande individualisering en digitalisering, de effecten van de coronacrisis, het thuiswerken en een krappe arbeidsmarkt – een gevaar vormt voor de samenbinding en daarmee de warmte en groei van organisaties.

Alleen als de omgeving in alle opzichten klopt, worden ontmoetingen écht bijzonder. Wij geloven dat een warme bedrijfscultuur en hartverwarmende gastvrijheid hier een grote bijdrage aan levert. Met onze Hospitality & Cultuur Services en onze unieke formules helpen we bedrijven en organisaties om de warmte van hun bedrijfscultuur en/of gastvrijheids- en servicebeleving te verhogen.

Hospitality Formule

In 7 stappen naar Hartverwarmende Hospitality

Stelt u zich voor dat uw gasten of bezoekers zich écht thuis voelen en zich bij vertrek alweer verheugen op een volgend weerzien. Een warm thuisgevoel zorgt ervoor dat men graag terugkeert. Het creëren van dat fijne thuisgevoel wil je dan niet aan het toeval overlaten, toch?

Onemeeting Services is een Next Generation Meeting & Hospitality Management bedrijf, maar onze passie voor gastvrijheid gaat terug naar een ver verleden. We hebben zeven stappen ontwikkeld die uw medewerkers inspireren om warme, echte en hechte verbindingen te maken met uw gasten, klanten en bezoekers. Met deze formule werk je in 7 stappen naar Hartverwarmende Hospitality en worden zij ‘teruglustig’.

Benieuwd naar de 7 stappen? We vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek.

  • Warme, duurzame verbindingen met jouw gasten en klanten

  • Excellente gastvrijheid

Luc van Bussel - Expert Hospitality & Cultuur

Hospitality Inspiratie

Ervaar de kracht van Hospitality!

Wilt u de medewerkers, het management team of relaties inspireren op het gebied van Hospitality? Wij helpen u graag! Hartverwarmende Hospitality in een digitale samenleving is het thema van onze Hospitality Inspiration sessies. Wij nemen uw medewerkers, management team of relaties mee in de formule in 7 stappen naar Hartverwarmende Hospitality. We gebruiken praktijkvoorbeelden die iedereen voelt en aan het denken zet. Inspirerend en praktisch tegelijk.

Is jouw interesse gewekt? Laten we elkaar ontmoeten!

Bel ons op 0800 – 250 60 60, stuur een e-mail naar welkom@onemeetingservices.com of gebruik onderstaand contactformulier:

Ingrid - Onemeeting Services Hospitality & Cultuur