Recensies - NewHospitality
17214
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17214,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Recensies NewHospitality

Recensies zijn voor ons erg belangrijk. Hierin komt duidelijk naar voren hoe klanten de services van NewHospitality ervaren hebben. Bent u benieuwd naar deze ervaringen? Hieronder staat een overzicht van de verkregen recensies!

Axis Communications

Naam: Edwin Roobol
Bedrijf: Axis Communications

 

‘’Ik heb Luc een aantal keer zien presenteren tijdens events en zijn inspirerende en motiverende presentatie geeft aan dat we een aantal belangrijke zaken uit het oog verloren zijn. Vaak gezien als de softe kant van de business, maar in mijn ogen de belangrijkste. Luc is in staat om zijn visie op cultuur in een model met 7 stappen op een heel toegankelijke manier te vertellen, echt een aanrader. Nooit verwacht gedacht!’’

VNO-NCW

Naam: Ernst van Dorp
Bedrijf: VNO-NCW

 

‘’Ik heb nog nooit met zoveel plezier een verhaal gelezen over hartverwarmende gastvrijheid als Gastgevers in Geluk van Luc van Bussel. Het verhaal is voor mij persoonlijk een enorme inspiratiebron en een ode aan iedereen werkzaam in de dienstverlening. Over de echte betekenis van Hospitality en hoe je daarin het verschil kunt maken.’’

De Dwarsdenkerij

Naam: Guido Thys
Bedrijf: De Dwarsdenkerij

 

‘’Luc is geen spreker maar een deskundige die spreekt. En dat is niet zo vanzelfSPREKEND in het oerwoud aan podiumstuntelaars over het onderwerp “klant”. Zijn verhaal is boeiend, bruikbaar en gebaseerd op persoonlijke ervaring + vooral ook: zijn eigen passie.’’

Mitsui Prime ACE

Naam: Maurice Loontjens
Bedrijf: Mitsui Prime ACE

 

‘’Wat een leuk en inspirerend verhaal heb je daar gedeeld met ons. Ik zit zelf niet direct in de facility wereld, maar kon op heel veel punten de link leggen met HR. Nogmaals bedankt!’’

Bremen Bouwadviseurs

Naam: Martijn van Weers
Bedrijf: Bremen Bouwadviseurs

 

‘’Ik vond het een ontzettend boeiende lezing, heb meteen een pallet confetti besteld voor de nieuwe collega’s die 6 januari gaan beginnen.’’

Stichting Kindercentra Gorinchem

Naam: Juliëtte Haarsma
Bedrijf: Stichting Kindercentra Gorinchem

 

‘’Tijdens mijn opleiding Werkgelukdeskundige werd ik gisteren getrakteerd op een lezing van Luc, bij zijn zeer gastvrije locatie De Eenhoorn in Amersfoort. Ademloos heb ik zitten luisteren naar zijn verhaal over gastvrijheid, werkgeluk en de invloed van de bedrijfscultuur daar op! Met een prachtige, inspirerende woordkeuze en bomvol humor. En nu ben ik het boek De confetti company aan het verslinden. Glinsterende ogen en een brede lach want het zijn aanraders: de meeting locaties, de lezing van Luc en het boek!’’

YSE

Naam: Melinda Langeveld
Bedrijf: YSE

 

‘’Luc gaf een zeer boeiende en inspirerende presentatie over Hospitality tijdens het Young Professionals event van BTG. Hij creëerde bewustwording over het effect van warmte juist in deze koude digitale wereld. Erg boeiend en zeker iets wat ik mee neem naar de toekomst!’’

Juust B.V.

Naam: Diana Beije
Bedrijf: Juust B.V.

 

‘’Luc is een inspirator pur sang!’’

Event Manager Foodyard

Naam: Maggy Stroes
Bedrijf: Event Manager Foodyard

 

‘’Onze gasten waren erg enthousiast en hebben aangegeven heel veel geleerd te hebben. Ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor je leerzame presentatie. Fijn om je te ontmoeten en wellicht tot de volgende keer in ons Foodyard. ’’

Stadhuis Amersfoort

Naam: Diana Nap
Bedrijf: Stadhuis Amersfoort

 

”Donderdag 19 september jl. was de Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP) te gast bij De Eenhoorn in Amersfoort. Wat een geweldige ontvangst. Zij weten duidelijk hoe het hoort. De hele dag stond in het teken van inspiratie en innovatie van dienstverlening. De lezing van Luc was de kers op de taart. “Gastvrijheid is het nieuwe goud”. We waren met ruim 45 deelnemers en iedereen was geboeid. Luc heeft ons duidelijk geïnspireerd. Na afloop kregen wij zijn mooie boek “De confetti company” mee. Ik ga gauw weer verder lezen.”

HEYDAY Facility Management

Naam: Bernke van Kreij
Bedrijf: HEYDAY Facility Management

 

”Wanneer je aan de hand van Luc mee op avontuur mag in de wereld van hospitality, begin je aan een ontdekkingsreis zonder einde. Met zijn handreikingen leer je hoe je mensen kunt blijven verrassen en waarom dat zo hard nodig is. Zijn keynote tijdens ons kennisevent ‘Waar koop ik Hospitality?’ heeft ons geïnspireerd en overtuigd dat we bij HEYDAY verrassend goed op weg zijn. En dat zelfs ik nog te verrassen ben.”

LKCA

Naam: Rozemarijn Schouwenaar
Bedrijf: LKCA

 

”Dank voor een gedenkwaardige lezing! Veel geleerd over gastvrijheid. Personeel en klant centraal… kunnen veel organisaties in NL nog wat van leren.”

Aliter Networks

Naam: Arjen Workum
Bedrijf: Aliter Networks

 

”Op het BTG in Noordwijk sprak Luc(ie) over het belang van gastvrijheid en het creëren van sfeer in het bedrijfsleven. Zo weet hij de hospitality skills op originele wijze over te brengen naar andere sectoren en van de werkplek een omgeving te maken waar iedereen graag heengaat. Interessant met inspirerende voorbeelden, verteld met veel warmte en energie. Bedankt!”

MiBida BV

Naam: Bas Goossen
Bedrijf: MiBida BV

 

”Als zowel techneut als entrepreneur moest ik even in je verhaal komen, maar ik moet zeggen dat ik de onderliggende boodschap zeker als positief heb ervaren. De wereld zou een stuk mooier zijn als mensen (zeker ook zakelijk gezien) wat meer voor elkaar open zouden staan en elkaar echt oprecht zouden behandelen. Bedankt voor de bijdrage die jij hierin levert met jou boek en de lezingen (neem aan dat je dit vaker doet.).”

Vereniging Directeuren Publieksdiensten

Naam: Jan Fraanje
Bedrijf: Vereniging Directeuren Publieksdiensten

 

”Luc, nogmaals hartelijk dank voor jouw verhaal afgelopen donderdag bij de kwartaalbijeenkomst van de VDP in De Eenhoorn. Een onderhoudend verhaal met diepgang, gelardeerd met een rijk arsenaal aan anekdotes. Complimenten. Gr. Jan Fraanje”

Axis Communications

Naam: Edwin Roobol
Bedrijf: Axis Communications

 

”Hoi Luc,

 

Ik wil je bedanken voor je mooie sessie tijdens het BTG event, erg inspirerend en verfrissend om te horen hoe je cultuur ziet en aanvliegt. Mooi dat ik even in je kroeg kon kijken.”

 

Dikke knuffel.

 

Edwin’

CommScope

Naam: Jan Honig
Bedrijf: CommScope

 

”Attended the #BTG event yesterday in Noordwijk, the Netherlands. One of the speakers was Luc van Bussel. Really did enjoy his presentation. Reasons:

Different! Motivational! Useful! Creative! Humor! Teamwork! Empathy! Lots of useful elements that I can use to create, motivate and brind a team to a next level.

Thank you Luc!”

Koning & Hartman

Naam: Tim de Wolf
Bedrijf: Koning & Hartman

 

”Ik vond het een episch verhaal Luc. Inspirerend en grappig. Bij ons in de nog-geen-kroeg kwam je vandaag een paar keer voorbij bij het koffiezetapparaat; passie is alles.”

ZuidZorg

Naam: Odet Vermeijlen
Bedrijf: ZuidZorg

 

“Ik heb met veel plezier geluisterd naar de slotpresentatie van Luc tijdens het strategieplatform Healthcare in Zwolle op 29 maart 2019 en ben hierdoor met veel energie naar huis gegaan. Luc is een enorme inspiratiebron, hij liet onder andere zien hoe mooi het is om met kleine dingen, gebaren, woorden, attenties, een groot verschil te kunnen maken in het contact, de omgang en de binding met (nieuwe) collega´s, in een tijd waarin we binnen de zorgbranche allemaal een personeelstekort hebben. Luc presenteerde op een pakkende, prikkelende, herkenbare manier, met humor waarbij hij ook een beetje zelfspot en niet schuwde. Het smaakt naar meer, dus daar ga ik zeker naar op zoek!”

Friesland Lease

Naam: Gilbert Hageman
Bedrijf: Friesland Lease

 

“Als niet-fanatiek boeklezer ben ik afgelopen week gedoken in ‘Gastgevers in Geluk’ van Luc van Bussel dat ik van Friesland Lease kreeg. Hoe je op inspirerende wijze Teruglustige gasten en klanten creëert (een vanzelfsprekend vervolg in de toekomst) aan de hand van nieuwe termen als Bereikrijk, Binnenvoelbaar, Luistergevig, Oplosselijk, Verrasvast en Verwenzaam. Het heeft mij weer nieuwe inspiratie voor Gast- en Klantvrijheid gegeven en de kracht van een persoonlijke ontmoeting in een digitale samenleving duidelijk gemaakt. Op naar een volgend boek…”

Level Eleven Amsterdam

Naam: Léon Egberts
Bedrijf: Level Eleven Amsterdam

 

“Afgelopen week was het weer tijd voor #LucOnTour. Het jaarlijkse bezoek van onze Chief Hospitality Officer om de medewerkers van Level Eleven onder te dompelen in het aquarium genaamd Kindest Regardz; de warme cultuur van ons bedrijf waarmee we het verschil willen maken in deze digitale tijd van snelle koude connecties. #LucOnTour is dan ook geen zakelijke koude presentatie, het is een klein feestje waarin we onze cultuur vieren!

 

Met persoonlijke, grappige, maar vooral inspirerende anekdotes nam Luc ons mee in de wereld van gastvrijheid. Met dit jaar het thema ‘als een vis in het water’. Hoe kunnen wij er zelf voor zorgen dat we ons als een vis in het water voelen en dit gevoel overbrengen op onze gasten?

Wederom een bevestiging dat gastvrijheid in deze tijd meer dan ooit nodig is! Luc bedankt voor deze inspirerende roadshow!”

Reinaerde

Naam: Ella van Lingen
Bedrijf: Reinaerde

 

”Dank je wel Luc ! Als laatste warme uitsmijter op het strategieplatform healthcare heeft Luc ons vanuit Kindest Regardz, verrast met gastvrijheid en geluk. Een frisse vrolijke kijk met openminds en open view op verbinding tussen mensen in een tijdperk waarin dat nodig is. Quality!”

Management Events

Naam: Elise van Baaren
Bedrijf: Management Events

 

”Luc weet mensen vanaf het begin te raken met zijn presentatie over ‘Hartverwarmende Hospitality’. Tijdens zijn presentatie ontstaat er een gevoel van herkenbaarheid en weet hij je te inspireren om anders te gaan denken. Hij houdt de bekende spiegel voor waar we allemaal niet in durven te kijken en na de presentatie is het enige wat je wilt doen hem een hele dikke, hartverwarmende knuffel geven. Een aanrader dus!”

Laurens

Naam: Timme Hovinga
Bedrijf: Laurens

 

”Enthousiast verhaal, interessante kijk op de wereld en mooie inspiratie. Als Luc een echte kroeg zou hebben zou ik stamgast worden”

Vakmedianet

Naam: Andre van der Hammen
Bedrijf: Vakmedianet

 

”Als je het over hospitality hebt, dan kan je uit de bewoording van Luc begrijpen dat zijn 7-stappen-plan een zeer goed, duidelijk onderbouwd en interessant geheel vormt, waarin Luc tot in detail kan uitleggen waarom deze stappen, stap-voor-stap, moeten worden doorlopen om je klanten constant hartverwarmend te (blijven) ontvangen. Zijn uitleg én zijn manier van presenteren zorgen ervoor dat je het vaak niet in de gaten hebt dat je alweer anderhalf uur verder bent. Het verveelt niet en het blijft van begin tot eind boeiend en fascinerend hoe hij telkens weer zijn publiek blijft binden en boeien. Hospitality = Luc en Luc = Hospitality!”

De Bouwmeester

Naam: Rick Bouwmeister
Bedrijf: De Bouwmeister

 

”Naast Gastgever is Luc van Bussel ook een echte Verhalenverteller. Tijdens het jaarlijkse SMA Sales Oost Event heeft Luc zijn passie overgebracht: Hospitality. Na een voorzichtige start ging hij volledig op in zijn verhaal. Een verhaal met humor en veel persoonlijkheid. Een knap stukje storytelling. Zijn boek is een aanrader, zakelijk én privé!”

CCV Nederland

Naam: Rodney Cesar
Bedrijf: CCV Nederland

 

”Wat een presentatie heb je 08 november weggegeven, geweldig! Daarvoor wil ik je ontzettend bedanken. Voor het eerst tijdens een “ sales” presentatie had ik het gevoel dat iemand snapt hoe ik te werk ga. Dat de focus niet moet liggen op je product of dienst, maar dat je de klant jouw gastvrijheid moet voelen.
Wees beleefd, eerlijk, oprecht en geef de klant niet alleen het gevoel dat hij belangrijk is, maar vind hem ook belangrijk. Zoals je kunt lezen heb je nogal indruk gemaakt, maar vooral ook jullie bedrijf met jullie cultuur. Nogmaals bedankt en wellicht tot gauw.”

Huthwaite International BV

Naam: Marco Weijers
Bedrijf: Huthwaite International BV

 

”Vandaag ben ik verrast door gastvrijheidsondernemer Luc van Bussel. Zijn inspirerende (en zelfs kippenvel gevende) masterclass over de echte betekenis van Hospitality en hoe je daarmee het verschil kunt maken is een bijzondere en waardevolle ervaring. Zorg dat je begrijpt hoe je anderen kunt omarmen en verwarmen. Dank daarvoor Luc! ”

Uniglobe Two Travel

Naam: Elvira Lammers
Bedrijf: Uniglobe Two Travel

 

”Een inspirerende lezing mogen bijwonen van Luc tijdens SMA Sales Event Oost met thema ‘sales in een duurzame wereld’. Op een humoristische en passionele wijze weet Luc de aandacht van het publiek te trekken. Bij Luc is HOSPITALITY met recht met hoofdletters geschreven. Een mooie kijk op een duurzame bedrijfsfilosofie wordt gegeven. Aanrader! Bedankt Luc!”

Medrie

Naam: Carla Klaasen
Bedrijf: Medrie

 

”Daar was ik vandaag bij! Eindelijk iemand met een theorie vanuit een innerlijke overtuiging die dit zelf in de praktijk brengt. Ik zie ook mooiere organisaties en zelfs een betere wereld wanneer we vanuit het perspectief vanuit werkelijke gastvrijheid en dus aandacht voor anderen bijdragen aan ontwikkelingen. Ook in de zorg, want daar draait het nog te vaak om dienstverlening. Luc, dankjewel voor je tijd en passie om dit verhaal verder uit te dragen!”

Jacobs Douwe Egberts

Naam: Johan Suelmann
Bedrijf: Stichting Duurzaam Repareren

 

”Voor een inspiratiedag met als thema waardevolle koffie momenten binnen de Zorg zocht ik een externe gastspreker die de brug kon slaan tussen koffie en hospitality. Luc kende ik van een andere bijeenkomst van Food Professionals en na een korte afstemming vooraf was de presentatie prikkelend en persoonlijk en een absoluut verbindend succes! Volledig afgestemd op het thema van de dag maar met een krachtige eigen boodschap. Dank Luc! ”

CoffeeLab

Naam: Jeroen Veldkamp
Bedrijf: CoffeeLab

 

”Was erg interessant. Blij dat ik een graantje kon meepikken! #Spijkeropznkop. En complimenten voor het boek ook. Mooie vormgeving. Rake content!”

Jacobs Douwe Egberts

Naam: Sanne Linssen
Bedrijf: Jacobs Douwe Egberts

 

”Bedankt voor je inspirerende woorden Luc! Er is na afloop nog veel over jouw presentatie nagepraat! Iedereen zit vanavond met jouw boek op de bank, inclusief ikzelf!”

Stichting Duurzaam Repareren

Bedrijf: Stichting Duurzaam Repareren

 

 

”Donderdag 28 juni 2018 was Luc van Bussel keynote spreker tijdens ons (Stichting Duurzaam Repareren) jaarlijkse event. Hoewel Luc actief is in een geheel andere branche, wist hij de verbinding te maken met de gasten. Hij toonde aan dat je alleen kan inspireren als de verbinding er is. Maar dat die verbinding ook essentieel is in de relatie met de klant. Ongeacht in welke branche men werkzaam is. Zeer inspirerend. ”

Korton Group B.V.

Naam: Derk-Jan Hilberding
Bedrijf: Korton Group B.V.

 

”Korton is druk bezig met de verandering van SLA naar XLA (De ervaring van onze klanten, cultuur en mindset). Luc heeft onze hele organisatie afgelopen vrijdag meegenomen in zijn visie van het 7-staps model van hospitality, wat hierin perfect op aansluit. Met de inspirerende en duidelijke aanpak, hoe wij als Korton onze cultuur een hogere EQ en sterkere binding krijgt met haar klanten. Luc bedankt!”

Korton Group

Naam: Mark de Winter
Bedrijf: Korton Group

 

”Luc is een charismatische man die aan de hand van storytelling een boodschap probeert over te brengen. Hij laat door middel van een model zien hoe je cultuur binnen je organisatie kan beschrijven, dan wel creëren. In de tijd waar elk bedrijf een IT bedrijf is, is dit een welkome verfrissende blik op het menselijke aspect dat het verschil kan en zal maken op zowel interne als externe factoren.”

Creature of Habits

Naam: Christiaan Donovan Oosterveen
Bedrijf: Creatures of Habits

 

”Luc is een mega voorbeeld voor elke CEO en ondernemer die wil ontdekken hoe je in je organisatie een (hospitality) cultuur bouwt die topbelevingen levert aan kanten. Een oprechte eigen visie over de noodzaak om medewerkers en jongere generaties te leren verbinden en hoe wij als rol ‘’elke vreemdeling met liefde kunnen ontvangen’’.

Met recht de meest gastvrije en aardigste inspirator!”

Marketingbureau Siezen & de Visser

Naam: Janneke Siezen
Bedrijf: Marketingbureau Siezen & de Visser

 

”Hartverwarmende keynote spreker die weet te boeien en te inspireren met zijn verhaal. Zijn visie over hoe je met gastvrijheid je organisatie en je klanten kunt verrassen zodat ze ‘’teruglustig’’ worden is doorspekt met persoonlijke ervaringen en veel humor. De energie spat van het podium! Luc raakt en bezorgt kippenvelmomenten.”

Immens B.V.

Naam: Xavier Zeilinga
Bedrijf: Immens B.V.

 

”Take care of your employees, and they’ll take care of your business’ is een quote van oa Richard Brandson van Virgin. Luc brengt dit binnen zijn bedrijf naar de next level. De presentatie van gisteren was inspirerend en geeft naar mijn mening prachtig weer hoe zijn visie en leiderschap bijdraagt aan het creëren van een omgeving waarin medewerkers graag willen excelleren.”

UWV Werkbedrijf

Naam: Anne Marie Eleveld
Bedrijf: UWV Werkbedrijf

 

”Luc heeft ons en onze relaties (werkgevers in Oost Nederland) tijdens de UWV inspiratiedag meegenomen in de betekenis van hospitality. Meer dan alleen vriendelijk zijn voor je klant, maar juist ook het belang van het bewustzijn van de cultuur van je eigen organisatie, waarbinnen iedere medewerker vanuit intrinsieke motivatie meedenkt en -werkt versterken. Door als organisatie een ‘warme’ cultuur te onthouden of ontwikkelen waarin je je medewerkers betrekt, waarin service hoog in het vaandel staat, je klanten echt te zien, een sterke combinatie te vinden van digitaal en persoonlijk. Het was een genoegen om met Luc samen voor te bereiden, samen te zoeken wat de beste insteek zou kunnen zijn om onze klant-werkgevers te inspireren. Het is hem gelukt om onze relaties (werkgevers in diverse sectoren) te laten zien hoe je dat bewust, en volgens z’n stappenmodel, in zou kunnen voeren. Dat digitalisering niet te stoppen is (en te waarderen) maar dat je daarnaast heel bewust moet zijn van de service in de menselijke maat die er naast hoort blijven te staan. En die niet uit het oog verliest. Na afloop van onze inspiratiedag hoorden we veel positieve reacties op zijn presentatie, ook zijn boek dat we onze klanten verstrekten, vond gretig aftrek! We gaan elkaar zeker weer opzoeken om te zien waar we nog meer vonkjes op relatie en service kunnen veroorzaken!”

Maasstad Ziekenhuis

Naam: Pepijn van Gestel
Bedrijf: Maasstad Ziekenhuis

 

”Wat een fantastische middag gehad vandaag bij Regardz Hospitality (Airporthotel Rotterdam) met Luc van Bussel. Een inspirerend verhaal over Gastgevers in Geluk gebracht met oprechte passie en geloof. Luc heeft mij en mijn collega’s van het Maasstad Ziekenhuis gegrepen met zijn kijk op Gastvrijheid en hoe dit ons ziekenhuis een stap verder kan brengen op weg naar de verwezenlijking van een van onze kernwaardes; ‘gastgerichtheid’. Ook bijzonder hoe hij, soms op zeer humoristische wijze, zijn gezin betrekt in dit verhaal. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuwe inzichten op het gebied van gastvrijheid.”

Middagcoach

Naam: Hans Middag
Bedrijf: Middagcoach

 

”Inspirerende ochtend hoe we naast de digitalisering hospitality kunnen neerzetten om de echte verbinding met anderen aan te gaan. Een tegenbeweging, innovatie, danwel vanuit een rotsvaste overtuiging dat het anders kan én moet. Stof tot nadenken door beeldend verhaal en concrete ideeën.”

Korton

Naam: Peter Altevogt
Bedrijf: Korton

 

”Luc bedankt voor de inspiratie sessie vandaag aan ons MT in het Planetarium.
Mooi om te horen en ervaren hoe je cultuur vanuit kernwaarde via algoritme voor Regardz geborgd hebt. De manier hoe je Hospitality als onderscheidend vermogen hebt gekozen geeft ons handvatten hoe wij onze Service binnen onze organisatie vanuit onze kernwaarde als algoritme kunnen borgen. Enorm bedankt en tot binnenkort.”

Auping

Naam: Jan-Joost Bosman
Bedrijf: Auping

 

”Luc heeft op geheel eigen wijze zijn visie geschetst over de rol van de winkel en haar personeel in de periode van het verder digitaliseren van de samenleving. Een goed begrijpelijk en toepasbaar verhaal voor de retailers van Auping. Tevens heeft Luc de paneldiscussie geleid, hier kwamen goede discussies en conclusies uit naar voren, gedeeld door het panel en de zaal.”

Branchevereniging Telecom Grootverbruik

Naam: Petra Claessen
Bedrijf: Branchevereniging Telecom Grootverbruik (BTG)

 

”Mede namens de Gouverneurs Comissie dank ik je heel hartelijk voor jouw bijdrage aan de Rotary PETS, District 1570. Dankzij jouw prachtige, betrokken en zeer gepassioneerde voordracht kunnen we spreken van een succesvol en zeer geslaagd Rotary Event.”

Food100

Naam: Hans Steenbergen
Bedrijf: Food100

 

”Topspreker. Humoristisch, scherp, creatief. Ondernemende hospitality entrepreneur. Is hard op zachte waarden in een bedrijf. Originele denker.”

Korton

Naam: Peter Altevogt
Bedrijf: Korton

 

”Afgelopen woensdag heeft het MT van Korton een Strategic Hospitality Workshop gevolgd van Luc van Bussel. Het centrale thema was ‘Gastvrijheid binnen onze organisatie’. De vraag: hoe kunnen we onze medewerkers, klanten, maar ook leveranciers binden aan -en enthousiastmeren voor -Korton. Een ontzettend inspirerende sessie met voldoende ideeën om verder mee aan de slag te kunnen. Bedankt Luc!”

Stenden

Naam: Klaas-Wybo van der Hoek
Bedrijf: NHL Stenden

 

”Een goede presentatie met een betekenisvolle bijdrage. Deze gaf een mooi inzicht hoe hospitality voorbeeldig kan zijn voor andere sectoren.”

Mise en Place

Naam: Charles van Goch
Bedrijf: Mise en Place

 

”Super presentatie bijgewoond van Luc! To the point met veel humor en had een echte boodschap. Gastgevers in Geluk, een boek met PURPOSE!”

FoodReflection

Naam: Enrique Figee
Bedrijf: FoodReflection

 

”Tijdens onze Food Inspiration Days vertelde Luc op een inspirerende wijze over het belang van AANDACHT in deze tijden van digitalisering en de daarmee gepaard gaande sociale verarming. De opgroeiende tieners van nu moeten straks de hospitality business gaan dragen. Dat valt niet mee als je daar tijdens je opvoeding thuis resp. op school weinig van hebt meegekregen. Daarom ontwikkelde Luc een heuse formule voor service. Het is zodoende in een aanpak gegoten die kan worden gedeeld en gemonitord. Op die wijze is het niet alleen gedefinieerd, maar ontstaat er ook weer begrip voor het belang van service én waardering voor het vakgebied van hospitality. Dat Luc ook zelfstandig ondernemer is als medeaandeelhouder in het bedrijf Regardz maakt het verhaal bovendien erg geloofwaardig!”

Fysio Therapie Zillikens

Naam: Ingeborg Zillikens
Bedrijf: Fysio Manuele Therapie Zillikens

 

”Een inspiratie vol verhaal van Luc van Bussel, waarvoor onze generatie geen algoritme nodig heeft om hier de nodige energie uit te halen. Het “living for each other is the rule of nature” sloot zo mooi aan bij de vorige sprekers. We zijn weer eens met de neus op de feiten gedrukt dat de digitale revolutie nog altijd draait om mensen die betekenis geven aan het woord service! Mooie ochtend vol emotie en connecting.”

Delta Lloyd Life

Naam: Wim de Bundel
Bedrijf: Delta Lloyd Life

 

”Wat een energie, wat een passie! Luc heeft bij Delta Lloyd & BeFrank inspiratiesessie Gastgevers in Geluk gegeven en je kan aan alles merken dat hij zijn ervaringen in meerdere branches gebundeld heeft in de 7 stappen naar hartverwarmende hospitality ! Iedereen was laaiend enthousiast bij de borrel.”

Maandag®

Naam: Rob Noordman
Bedrijf: Maandag®

 

”Als afsluiting van het SEM6 seminar een heerlijk inspirerende afsluiter door Luc van Bussel. Prachtige parallellen vanuit hospitality naar klant en leverancier. Niet alleen begrijpt Luc wat wordt verstaan onder hospitality maar trekt dit moeiteloos door naar de verdere individualisering van onze maatschappij. Anders gezegd; Ontvang elkaar met open armen, ben elkaars gelijke en zorg ervoor dat de tempartuur nooit onder de 29,2 graden Celsius komt. Ik verliet SEM6 met een warm gevoel en brede glimlach!
Dank Luc”

Autoglaz B.V.

Naam: Dunja Komduur

Bedrijf: Autoglaz B.V.

 

”De inspiratie-sessie van vandaag was absoluut hartverwarmend.

Grappige eye-openers en bruikbare praktijk tips! Bedankt voor de gastvrijheid.”

 KPN NextGen Finance

Naam: Graziella Wijenbergh
Bedrijf: KPN NextGen Finance

 

”Een kritisch publiek, de allerlaatste sessie van drie cursusdagen en dat ook nog op zaterdagmiddag; dit waren de uitdagingen waar Luc voor stond. En toch kwam in die laatste paar uurtjes van onze KPN NBA Mastercourse een ongekende energie vrij en een heleboel endorfine.

Luc is een spreker als geen ander. Door zijn appearance en zachte accent, maar vooral ook door de manier waarop hij zijn publiek weet te raken. Een opleiding of community bijeenkomst kun je niet beter afsluiten dan met verbinder Luc, zeker niet als je core business verbinden is.”

Rei-Lux Benelux B.V.

Naam: Marc Bijl
Bedrijf: Rei-Lux Benelux B.V.

 

”Wij hebben met de management teams van Normec Group mogen genieten van een leuke, maar bovenal inspirerende lezing van Luc over hospitality en service.

Met mooie voorbeelden uit de praktijk en zijn eigen organisatie biedt Luc een frisse kijk op hoe je je klanten en prospects zodanig benadert en behandelt, dat ze nooit meer bij je weg willen. ‘En passent’ leert Luc je niet alleen je klant, maar ook nog je eigen puberkind beter te begrijpen ;).

Luc heeft gastvrijheid 2.0, inclusief bijbehorende terminologie, uitgevonden en geeft je met zijn enthousiasme energie om er in je eigen organisatie mee aan de slag te willen gaan. Als bonus zijn boek ‘Gastgevers in geluk’ ontvangen. Ervaar de kracht van een fysieke ontmoeting met Luc. Een aanrader.”

Vitalis WoonZorg

Naam: Leon Savelkoul
Bedrijf: Vitalis WoonZorg

 

”Inspiratiesessie Gastvrijheid werd gegeven door Luc op Parc Imstenrade. Een gevarieerde opbouw werd gepresenteerd tijdens deze middag: van het woord gastvrijheid naar de Z-generatie om vervolgens met leuke voorbeelden over te gaan naar het 7 stappenmodel van gastvrijheid. Het zet iedereen weer aan het denken. Medewerkers waren enthousiast.”

 Expleo Group

Naam: Eric Samsom
Bedrijf: Expleo Group

 

”In de mooie locatie Kasteel Woerden heeft Luc de eindpresentatie gegeven tijdens ons 1 jarig bestaan en de jaarlijkse kickoff. Luc brengt zijn verhaal inzake gastvrijheid, werkgeluk en hoe je de warmte in je relaties kan aanbrengen met een humor en aansprekende voorbeelden. Het was een genot om Luc bezig te zien en te genieten van zijn drive en inspiratie! Luc, bedankt!”

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza & Best Western Hotel Groningen Centre

Naam: Suzanne Dieterman-de Bruin
Bedrijf: Best Western Plus Hotel Groningen Plaza & Best Western Hotel Groningen Centre

 

”Tijdens de Hospitality Tour gaf Luc zijn nuchtere en realistische kijk op het belang van gastvrijheid. Ik vond het inspirerend om naar te luisteren én fijn om zijn positieve vibe op te pakken. Een aanrader voor ‘iedereen’ die open staat voor…. gastvrijheid!”

Angelique van der Vaart

Naam: Angelique van der Vaart

 

”Ik heb genoten, een feest der herkenning! Vooral toen u vertelde over hotel Gemaine (uw moeder). Hartverwarmende en ontroerend. Vooral in deze tijd is die verbinding zo nodig. Niet alleen naar de gast toe, maar vooral van mens tot mens. Dank u wel voor deze inspirerende middag en succes met de aankomende inspirerende middagen.”

Graafschap College

Naam: Renate Ravestein
Bedrijf: Graafschap College

 

”Vandaag 17 september heb ik het Hospitality Event 2020 bezocht in Arnhem bij The Green Meeting Center. Spreker Luc van Bussel nam ons mee in zijn visie over hartverwarmende gastvrijheid in een digitale samenleving. Ik kan je zeggen, het was een feestje! En eigenlijk dubbel feest. Luc en de medewerkers van The Green Meeting Center hadden een verassing voor mij, omdat ik jarig was. Luc van Bussel, Saviëlle Roemeling en medewerkers van The Green ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid die vanaf het begin tot het eind voelbaar was.”

Digital Car Dealer Workshop

Naam: Stefanie Meenink
Bedrijf: Digital Car Dealer Workshop

 

”Dank je wel voor je inspirerende sessie gisteren. Het gastvrijheidsvirus is weer verder aangewakkerd ;). Een aantal zaken kan ik echt van toepassing brengen in onze coaching sessies. Dank daarvoor!”

Ma-Dome Exclusive Home Rental

Naam: Marja Jochemus
Bedrijf: Ma-Dome Exclusive Home Rental

 

”Maandag 28 september hebben wij een zeer prettige middag mogen beleven met de Hospitality Tour en Luc van Bussel als spreker in La Vie te Utrecht. Luc van Bussel nam ons mee in zijn visie over gastvrijheid in het nieuwe normaal en in de huidige digitale samenleving. Vooral de zeven stappen naar gastvrijheid worden door hem heel persoonlijk, met humor en zeer inspirerend gebracht. Mede dankzij het gehele team hebben wij een heerlijke middag gehad en gingen huiswaarts met een goed gevulde goodiebag! Graag tot een volgende keer!”

Seats2meet.com

Naam: Marielle Sijgers
Bedrijf: Seats2meet.com

 

”Ik heb met heel veel plezier geluisterd naar het bevlogen verhaal van Luc van Bussel over de essentie van gastvrijheid. Hij vertelde in de Hospitality Tour van Onemeeting.com een, voor mij heel herkenbaar verhaal over de succesformule van gastvrijheid en hoe je hiermee in 7 stappen toewerkt naar een zeer warme verbinding met medewerkers, gasten en andere relaties in je netwerk. Dit op een manier dat iedereen zich echt welkom en ‘thuis voelt’. Dank voor jouw inspirerende verhaal Luc.”

Gemeente Noordwijk

Naam: Carina Wakka
Bedrijf: Gemeente Noordwijk

 

”Bij de opleiding werkgelukdeskundige van het ICM kwam Luc spreken over gastvrijheid, over thuis, over generatie Z en over warmte. Mooi en inspirerend verhaal. Voor mij ook goed te vertalen naar onze mededenkers :). Mooie vragen ook: wil je het aardigste bedrijf zijn? Ben jij zelf dan wel aardig? Heb je een visie die 50 jaar mee kan of richt je je op tijdelijkheid? Wat doe jij om je collega’s welkom te heten? En wat doet je receptioniste?”

Benieuwd naar de services die NewHospitality aanbiedt? Klik hier voor een overzicht van al onze services! Of wilt u weten waarom klanten onze services zo goed beoordelen? Luc beschrijft het in zijn boek: Gastgevers in Geluk. Lees hier meer over dit onthullende verhaal!