Gastgevers in Geluk - NewHospitality
16290
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16290,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

GASTGEVERS IN GELUK

boek-cover-lucGastgevers in Geluk is een onthullend verhaal over het mysterie van hartverwarmende gastvrijheid. Het boek neemt de lezer mee naar The Magic Hotel in Hawaii en verklaart het succes in zeven stappen. Het resultaat zijn teruglustige gasten: gasten die niet meer naar huis willen omdat alles klopt bij de gastgever waar ze verblijven.

 

Luc van Bussel geeft service een nieuwe, diepere betekenis en introduceert nieuwe begrippen als bereikrijk, binnenvoelbaar, luistergevig, oplosselijk, verrasvast, verwenzaam en teruglustig. Gastgevers in Geluk is een ode aan de mensen in de dienstverlening en een handleiding voor managers op zoek naar teruglustige gasten of klanten. In het boek delen negenentwintig markante gastschrijvers hun visie op gastvrijheid. Ze maken het boek compleet en geven de lezer een brede blik in de wereld van hospitality.

 

34 dagen #1 in de bestseller top 100 op Managementboek.nl

Gastgevers in Geluk – In zeven stappen naar hartverwarmende hospitality

GASTSPREKERS IN GELUK

Luc van Bussel
Luc van Bussel
Ingrid van der Wal - Koek
Ingrid van der Wal – Koek
Jaap Bressers
Jaap Bressers
Gerard van Vliet
Gerard van Vliet
Bruno Rouffaer
Bruno Rouffaer

GASTSCHRIJVERS OVER GASTVRIJHEID