Get Connected

Connecting the Meeting Business

Helpt eigenaren van locaties & vastgoed bij het automatiseren van reserveringsprocessen, vinden van de juiste meeting-boekers en balanceren van prijzen & bezetting.

Connected™ – meeting reserveringen outsourcen om winst te verhogen.

Focus op jouw corebusiness

Meer tijd voor de aandacht die jouw gasten verdienen

Stabiliseer jouw bezettingsgraad

Profiteer van onze yield-tools voor een betere spreiding van boekingen

Verhoog jouw rendement

Laat je marge groeien door processen te automatiseren

Connect
your Venue

Het verhuren van vergaderruimtes is complex… wat is jouw uitdaging?

 • Het is moeilijk om de juiste klanten te vinden

 • Offertes maken is tijdrovend en omslachtig

 • Personeel plannen is lastig door wisselende bezetting

 • Mijn Property Management Systeem is ouderwets en niet geautomatiseerd

 • Ik twijfel over de prijzen van mijn zalen en arrangementen

 • Hoe weet ik of de indeling van mijn locatie wel efficiënt is?

Vergaderruimte boeken

Haal meer rendement

uit jouw vierkante meters

Maak voor al jouw boekingen gebruik
van OMS [Onemeeting System]

In OMS [Onemeeting System] komen contractafspraken en boekingen tot facturen en rapportages samen. Alle data van jouw locatie is 24/7 realtime inzichtelijk, zodat jij een goed gevoel hebt en wij actief op hoger rendement kunnen sturen. Met OMS is jouw locatie realtime online boekbaar, passen we yield- en revenu-beleid automatisch toe en worden alle afdelingen voorzien van de juiste informatie op commercieel en operationeel niveau.

Onze ervaren professionals die altijd hét aanspreekpunt voor meeting- & eventplanners zijn. Zij nemen aanvragen voor jouw locatie aan, bellen iedere klant en inventariseren & kwalificeren iedere aanvraag. Daarna maken zij de offertes op, onderhouden het contact met de klant en sturen bewust op conversie van iedere aanvraag. Tussentijdse mutaties worden ook door hen besproken en vastgelegd in OMS. Onze Meeting Experts zijn een 100% volwaardig en voordeliger alternatief voor een eigen reserveringsteam.

Als Connected™ partner kun je rekenen op marketing voor jouw locatie die écht bij boekers van vergaderingen, events en congressen binnenkomt. Je krijgt bovendien standaard het Activate Gold pakket. Daarnaast kunnen we desgewenst jouw locatie-website beheren en content creëren, zodat je optimaal online zichtbaar en vindbaar bent. Besteed je liever al jouw marketing uit? Dan doen onze marketing professionals dat voor je van A tot Z, zowel online als offline.

Het sales team onderhoudt de relaties met alle contractklanten. Als vast aanspreekpunt voor inkopers, directeuren, zijn zij de sturende hand in de locatiekeuzes van meeting- & eventplanners. Wij kunnen jouw locatie zo beter bij onze 300+ contractklanten onder de aandacht brengen. Ons salesteam gaat daarnaast voor jou naar afspraken, geeft nieuwe (potentiële) klanten rondleidingen op jouw locatie en signaleert trends en ontwikkelingen waar we samen op anticiperen. Een eigen sales- of accountmanager op locatie is niet meer nodig, maar mag natuurlijk nog altijd.

Contacts & services configureert jaarlijks de benodigde data, zoals prijzen en voorwaarden, in OMS. Dat doen zij zowel voor jouw vaste klanten als voor de reguliere tarieven & voorwaarden van jouw locatie. Dat omvat minimaal:

 • Prijzen op meerdere prijsniveaus, inclusief btw-uitsplitsingen;
 • Yieldbeleid o.b.v. een yield kalender met revenue-management advies;
 • Autorisaties voor afwijkende prijzen en/of voorwaarden.

Wil je meer weten over OMS [Onemeeting System]?

Wij zijn expert op het gebied van Meeting Management

Als Meeting Expert helpen wij je bij het verkopen van jouw vergaderruimtes voor de beste prijs. Met ruim 40 jaar meeting management ervaring en ons zelfgebouwde systeem, helpen we jouw operatie duurzamer, efficiënter en winstgevender te maken. Dat doen we door:

 • Jou zichtbaar en vindbaar te maken voor meeting- & eventplanners

 • Jou écht realtime online boekbaar te maken

 • Je te helpen om tariefstelling en bezetting te optimaliseren

 • Jouw boekingsflow te optimaliseren & automatiseren

 • Onze meeting- & eventexpertise met je te delen

Wil jij ook meer rendement? Neem contact met ons op, we staan voor je klaar. Plan een kennismaking of stuur een e-mail naar [email protected].

Klimaatneutraal vergaderen

Nooit meer
onbenutte m²

Onze CONNECTED™ partners

Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Eenhoorn Amersfoort
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Atrium Amsterdam
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - La Vie
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - The Green
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Planetarium Amsterdam
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Theater Buitensoos
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Airport Hotel Rotterdam
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Berghotel

“Ik ben verantwoordelijk voor een goed verloop van de dag voor onze vergadergasten. Dit doe ik met behulp van de sheets uit het OMS Onemeeting System. Deze sheets zijn onze bijbel, alle benodigde informatie staat erop. Heeft de trainer wensen of voorkeuren dan kunnen wij dit eraan toevoegen zodat er een optimale service ontstaat. Zodra we de wensen van de trainer hebben toegevoegd, dan is het zichtbaar voor al onze locaties. Het maakt mijn werk plezierig en overzichtelijk.”

Henny Zeeman, Best Western Rotterdam Airport Hotel

“De Meeting Experts van Onemeeting.com nemen altijd persoonlijk contact met ons op voor operationele afstemming indien er klant specifieke wensen zijn. Hierdoor kunnen we samen de klant de beste adviezen geven.”

Marleen Donkers Directeur, The Green Meeting Center Arnhem

Uiterst professioneel, zo zou ik de service van Onemeeting.com beschrijven. Geregeld komen er nieuwe klanten binnen via Onemeeting.com, dit is natuurlijk fantastisch! Boekingen worden direct en volledig in ons systeem gezet, dit maakt het voor ons wel heel gemakkelijk.

Thomas van Arkel Directeur, Berghotel Amersfoort

“We werken al geruime tijd, met veel plezier en succes samen met Onemeeting.com. Voornamelijk de marketing ondersteuning en samenwerking salesmatig bevalt uitstekend. We mogen klanten en gasten ontvangen die we anders nooit hadden gehad en worden meegenomen in marketing uitingen middenin de voor ons zo interessante doelgroep.”

Ingeborg Peterson Directeur, Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle en Theater Buitensoos

Voorkom dat je met ouderwetse systemen de hedendaagse snelheid en automatisering niet meer kunt bijbenen. In dit tijdperk van digitale transformatie, zijn de juiste partners essentieel.

Hoe jij in drie stappen connect met de Meeting Business

Connect
your Venue

Stroomlijn jouw boekingsproces… en boek meer resultaat!

Als Meeting Expert helpen wij je door het reserveringsproces te stroomlijnen, jouw boekingsvolume te laten groeien, jouw inkomsten te verhogen en waardevolle inzichten te bieden via ons property management systeem.

Door samen te focussen op jouw core business (tevreden gasten) en ons de sales, marketing, reserveringen & administratie te laten doen, realiseren we de hoogste efficiëntie en de meeste winst. Samen kom je verder. Klaar voor meer rendement?