Draag bij aan een groenere wereld door te vergaderen bij The Green Arnhem!

Draag met jouw bijeenkomsten een steentje bij aan een groenere wereld!
Al jouw bijeenkomsten zijn perfect te combineren met duurzaamheid en vitaliteit. Dat is waarom The Green Arnhem al ruim 5.000 klimaatneutrale bijeenkomsten heeft mogen verzorgen voor tevreden gasten, samenwerkt met duurzame en lokale partners en al 5 jaar GreenKey Goud gecertificeerd is.

Zalen van The Green Arnhem

Kleine vergaderzaal huren the Green in Arnhem

Immerloo

De Immerloo zaal bevindt zich op de begane grond en is vernoemd naar het Immerloopark wat gelegen is in het vroegere stroomgebied van de Rijn.

Vergaderruimte huren the Green in Arnhem

Westerveld

De Westerveld zaal bevindt zich op de begane grond en is vernoemd naar een park in Arnhem zuid dat in de 18e eeuw is aangelegd.

Grote zaal huren in Arnhem

Sonsbeek

De Sonsbeek zaal bevindt zich op de 12e verdieping en is bereikbaar per lift en per trap. De naam van de zaal doet zijn eer aan omdat je vanuit deze zaal prachtig uitzicht hebt op het welbekende Sonsbeek Park. De zaal bestaat uit 4 individuele zalen die gekoppeld kunnen worden met elkaar tot 1 grote zaal voor maximaal 200 personen in theateropstelling.

Webinarruimte huren in Arnhem

Posbank

De Posbank zaal bevindt zich op de begane grond en is vernoemd naar een prachtig stuk heidegebied op de Veluwe.

De zaal is uitgerust met alle hedendaagse vergaderfaciliteiten zoals een LCD TV, flip-over en Wi-Fi. Daarnaast zijn er voldoende presentatiemiddelen aanwezig in de duurzame Walter Docks zoals post-its, tape, naambordjes en notitieblokken.

Aantal U-vorm Board/Carré School Cabaret Theater Boardroom M2
5 8 12 12 18 30 750 <35
9 14 16 16 33 40 350 36-50
3 18 20 20 33 40 550 51-75
3 28 32 30 54 70 200 76-100
1 32 35 36 60 80 120 101-125
2 40 40 50 70 100 100 126-150
1 45 45 70 100 200 151-250

Vergaderen

Duurzaam vergaderen, Green Key Goud gecertificeerd

Hartverwarmende gastvrijheid

Eén contactpersoon waarmee u snel en efficiënt schakelt

Hybride/online vergaderen

Technische experts die alles uit handen nemen

Professionele uitstraling en faciliteiten

Vast contactpersoon in het voortraject

Event

Perfect bereikbaar in het groene hart van Arnhem

Catering

Gezond genieten met verantwoorde catering

Bijeenkomsten

 • Feest- en evenementlocatie

 • Trainingslocatie

 • Wifi internet

 • Parkeerplaatsen

 • Perfect bereikbaar

Verschillende zalen

 • 14 Multifunctionele zalen

 • Groots en kaderloos projectiedoek

 • Bewegende LED verlichting

 • Omniwave geluidsinstallatie

 • Digitale geluidstafel

Food & Beverages

 • Restaurant

 • Uitgebreid lunchbuffet

 • Catering op maat

 • Bijeenkomst afsluiten met borrel

 • 3-gangendiner

All-in catering arrangementen van The Green Arnhem

Altijd goed, gezond en compleet verzorgd: The Green all-in cateringarrangementen. Maak het makkelijk voor jezelf en onvergetelijk voor je gasten. Kies voor een van de uitgebreide arrangementen en maak jouw congres of vergadermoment extra bijzonder.

Kies je bijvoorbeeld voor het 8-uur arrangement dan worden jij en je gasten acht uur lang onbezorgd verzorgd. Een hele dag genieten van onder andere een goede start in de ochtend, water & bites, een lunch to love en later een spicy break.

Liever 2-uur, 4-uur, 12- of zelfs 24-uur genieten van de all-in cateringarrangementen? De chef en zijn keukenbrigade staan er klaar voor. Mét de energie die zo hoort bij de mensen van The Green Meeting Center Arnhem.

Wat je ook kiest voor je gasten, het is altijd smakelijk, puur én duurzaam genieten in The Green. Meer weten over de culinaire mogelijkheden? De Meeting Experts vertellen je er graag alles over.

Catering bij the Green in Arnhem

Proeven en genieten in de Fresh Food Corner

Vers is altijd goed. Komt het ook nog eens van dichtbij dan is het zelfs beter, zo vindt The Green. Daarom bereiden de chefs in de Fresh Food Corner de lekkerste broodjes, salades en warme gerechten. Natuurlijk ook met heerlijke én eerlijke ingrediënten. Speciaal voor jou en je gasten. Want van proeven en genieten krijg je pure energie. Precies wat The Green Arnhem hun gasten wil geven!

Voor jou en je gasten staat er elke dag een uitgebreid lunchbuffet klaar, vol verse en organische ingrediënten. Huisgemaakt óf van dichtbij huis. Ook vegetarische, veganistische, glutenvrij en/of lactosevrije wensen worden gehoord bij The Green. Ontbijt, lunch, diner of borrel, de chefs steken er al hun energie in. En dat proef je!

Nieuwsgierig naar deze smaakmakende menu’s en arrangementen? Heb je culinaire wensen en ideeën? Neem zeker contact op!

Bereikbaarheid van The Green Arnhem

Parkeergarage Centraal bevindt zich op een steenworp afstand van The Green. Parkeergarage Centraal beschikt over 1.050 parkeerplaatsen, waarvan 14 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wel zo groen!

Volg in de parkeergarage de route naar kantoren, richting de ‘1e’ verdieping, je komt dan op het kantorenplein uit waar in de blauwe toren The Green is gevestigd.

Indien je vanuit de Parkeergarage in de stationshal uitkomt kun je met de roltrappen naar boven (t.h.v. de Burger King) ook dan kom je uit op het kantorenplein.

Als je collega’s ook naar The Green moeten, waarom ga je niet samen naar jullie meeting rijden? Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor de portemonnee!

The Green Arnhem is Green Key Goud

Op een duurzame wijze maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij The Green hoog in het vaandel. Zij vinden het belangrijk om op een zorgvuldige manier om te gaan met de wereld waarin we leven. Om te laten zien dat zij voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben zij een verklaring opgesteld met de getroffen maatregelen.

Jouw congres in het hart van Arnhem

Jouw congres en The Green Meeting Center Arnhem, dát is een duurzame combinatie. En energiek bovendien. The Green heeft alle ingrediënten voor een congres dat indruk maakt en lang zal bijblijven. Gun je gasten deze bijzondere congreslocatie in het hart van Arnhem.

✅ Multifunctionele congreszaal tot 200 personen

✅ 12 subzaal mogelijkheden

✅ Uitgebreide congresservices

Locatie, het is een grote sleutel in het succes van jouw congres. Kies je voor de levendigheid van de stad? Of wordt het tóch de rust en ontspanning van een groene omgeving? Bij The Green Meeting Center Arnhem vind je het beste van beide! En dat in één enerverende congreslocatie vol energie en inspiratie. Jouw congres is bij voorbaat al een succes. Beloofd.

Congres organiseren in Arnhem

Wat gasten zeggen over The Green Arnhem…

Rondleiding studenten Facilitair Graafschap College

“Met 20 studenten een rondleiding gekregen, gegeven door Marleen. Voorafgaand kregen de studenten een mooie presentatie over The Green Meeting Center waar zelfs nog een quiz aan verbonden was met een prijs!!! Daarna smakelijke kleine hapjes en een drankje in de gezellige ontvangstruimte van The Green. Het Green Meeting Center ligt achter het NS station van Arnhem. Je gaat met de roltrap omhoog in het treinstation, gaat de draaideur door en je loopt er al zo goed als tegenaan. Dus heel goed te bereiken per openbaar vervoer. Uiteraard met eigen vervoer is ook mogelijk. Kortom aanrader. En niet te vergeten prachtig uitzicht vanuit de (vergader)ruimtes!

RVN-1 op Meetingreview.com

Duurzame bijeenkomsten

“De locatie is ideaal voor mensen die met het openbaar vervoer komen. Met de auto is dit lastiger, de parkeergarage is niet ideaal. Voor bezoekers met zowel het OV als de auto is het gebouw lastig vindbaar. Uitzicht vanuit de zaal is prachtig. Opstelling van de tafels is erg schools/zakelijk. Voor bijeenkomsten waar meer interactie gewenst is, zou een andere opstelling en/of andere tafels prettig zijn. Eten en drinken was uitstekend en duurzaam. Het boekingsproces verliep ook fantastisch.”

Robin van Milligen op Meetingreview.com

Zeer positief!

“We zijn naar volle tevredenheid met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast geweest bij The Green. Het persoonlijke contact met de locatiedirecteur en het personeel verliep meer dan prettig en zeer flexibel. We hebben ontzettend genoten van de enorme gastvrijheid en het fantastische uitzicht van deze locatie, direct gelegen aan het CS van Arnhem.”

Jose Peters op Meetingreview.com

Heerlijk gewerkt. Top locatie!

“Gastvrije medewerkers, goede voorzieningen en (h)eerlijke catering!”

IvdW-1 op meetingreview.com

Activiteiten in de buurt van The Green Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis van ons alledaagse leven. Plan je bezoek aan het Openluchtmuseum.

De Eusebiuskerk of Grote kerk in Arnhem is de grootste en voornaamste protestantse kerk van Arnhem.

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo!

Het Arnhems oorlogmuseum heeft een werkelijk prachtige en unieke tentoonstelling. Dit is er één die u niet snel zal verwachten en/of ergens anders tegenkomt!